Toen ik de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam volgde, kruisten mijn paden met die van Erik. We zaten samen in de klas tijdens het eerste jaar en hoewel we daarna onze eigen wegen gingen, bleven we via social media met elkaar in contact. En toen, uit het niets, kreeg ik een bericht van Erik op Facebook, waar ik niet eens echt actief ben. Hij vroeg of ik nog steeds bruiloftsfotografie deed en of ik hem nog herinnerde.


Natuurlijk herinnerde ik me hem nog! Zijn vriendin, inmiddels vrouw, Liesbeth kende ik nog niet, dus spraken we af in een café in Amsterdam om elkaar te ontmoeten. Het werd een gezellig kopje koffie en niet lang daarna hadden ze besloten: ik mocht hun grote dag vastleggen. Wat een eer!

Op 18 mei 2024 was het zover. Landgoed de Salentein was de gekozen locatie en ik werd er 's ochtends verwacht. Vanaf het eerste moment hing er een ontspannen sfeer die de hele dag bleef hangen. Van de voorbereidingen tot de ceremonie, van de fotoshoot tot het feest; alles was ontspannen en plezierig.


Erik en Liesbeth hadden werkelijk overal aan gedacht. De kinderen kregen een speciaal tasje met leuke speeltjes. En ook voor mij werd erg goed gezorgd. De details en uitstraling waren perfect verzorgd en de natuur werkte ook mee: alle rododendrons stonden in volle bloei. Dat hadden we gehoopt, maar het maakte alles nog romantischer dan we ons konden voorstellen. De foto's spreken voor zich. Er werd veel gelachen en, zoals bij elke goede bruiloft, vloeiden er ook wat tranen.


Dank je wel, lieve Liesbeth en Erik, dat ik deel mocht uitmaken van jullie bijzondere dag. Het voelde echt alsof ik er een familie bij had. Heel veel liefde voor jullie!

Bekijk hieronder de prachtige beelden van deze onvergetelijke dag. (digitaal en analoog)